RadarOpus
LutraVison - Homeopathic software & Books

RadarOpus informatie

Overzicht beschikbare pakketten in 2018 (voor nieuwe users)

RadarOpus komt met verschillende pakketten, aangepast aan iedere behoefte. Vanaf Kent repertorium, de Core Synthesis, de Essential Synthesis, of the Full Synthesis 2009: Murphy repertory, Boenninghausen Pocketbook, en het 17 Small Repertory package: Boger-Boenninghausen, Clarke clinical rep, Boericke rep, Boger Syn Key, Phatak rep en nog veel meer.

- Vergelijk details van pakketten
- Bekijk prijslijst nieuwe pakketten 2018
- Bekijk overzicht van alle individueel toe te voegen opties Add-On items

Update/Upgrade & individuele opties: prijslijst voor bestaande users

- Bekijk hier de update prijslijst
- En bekijk ook de los beschikbare opties en MM Library uitbreidingen,  Bekijk alle titels in de MM Libraries

Voor vragen neem contact op voor advies: bel (0031)- (0)40-2521311 of   email

30 dagen volledige uitprobeer-pakket beschikbaar

Voor wie twijfelt is het mogelijk een uitprobeerpakket te bestellen, wat vrijblijvend geprobeerd mag worden. Vraag meer info.

Alle pakketten bevatten naast een repertorium, enkele of een grote hoeveelheid MM's, opslaan van klemborden of een uitvoerig patiëntenbestand. Bladeren, zoeken op trefwoorden, remedies zoeken en vergelijken. Er zijn veel losse opties en uitbreidingen beschikbaar. Stel het ideale pakket samen of voeg later onderdelen toe. Bekijk het totaal overzicht van pakketten, voor advies bel of email.

Engels + Volledig Nederlands

Vanaf eind 2017 is er een volledig tweetalige versie van het repertorium Synthesis beschikbaar (Nederlands en Engels). Ook het Boenninghaasen Pocketbook Repertory van Allen of Heiner Frei zijn tweetalige beschikbaar. Bladeren en zoeken in beide talen is mogelijk. Hier een overzicht van alle beschikbare tweetalige repertoria:
 - Kent repertorium: nederlands + engels (dit is een View op synthesis)
 - Bönninghausen Pocketbook repertory: nederlands + engels
 - Essential Synthesis: nederlands + engels (dit is een View op synthesis)
 - Volledige Synthesis - nederlands + engels: Bekijk de video.

Voor dieren: Veehouders & Dierenliefhebbers (Binnenkort beschikbaar)

In samenwerking met dierenarts Liesbeth Ellinger wordt er een pakket samengesteld voor de veehouder of dierenliefhebber dat bestaat uit: Het cursusboek Homeopathie voor Veehouders*; Het volledige Kent repertorium (Nederlands + Engels); en enige Materia Medica (Homeopathische geneesmiddelen beschrijving) in het Nederlands en Engels.
* Het cursusboek veehouders bevat ook informatie die voor dieren in het algemeen bruikbaar is.
Tip: Om het repertorium echt goed te leren kennen bestaat er een zeer goed oefeningenboek van Arjen Pasma "Practice Makes Perfect", in de loop van dit jaar komt er ook een Veterinaire versie.  Binne.kort meer info

Voor Verloskundigen (Binnenkort beschikbaar)

Dit pakket wordt speciaal voor de verloskundige samengesteld, die naast het leren van enkele veelvoorkomende remedies, ook echt wil kunnen ingrijpen bij de meest uiteenlopende situaties. Het pakket is samengesteld in samenwerking met klassiek homeopaat Ries IJsseldijk en zijn dochter Pernille die verloskundige is. Het pakket bestaat uit: het cursusboek Homeopathie voor  Zwangerschap, Bevalling en baby. Het volledige Kent repertorium (Nederlands + Engels); Enige Materia Medica (beschrijvingen van homeopathische geneesmiddelen) in het Nederlands en Engels, met verder nog enkele ander titels met homeopathischTip:  verloskundige onderwerpen.
Binnenkort meer info.
Tip: Om het repertorium echt goed te leren kennen bestaat er een zeer goed oefeningenboek van Arjen Pasma "Practice Makes Perfect".

Veel losse titels en grotere Reference library's beschikbaar (Add-On lijst)

Zie boven onder Update/Upgrade voor een overzicht van alle individueel beschikbare opties en MM Library uitbreidingen.

Upgrades: van kleiner naar een grotere pakket

Zou u willen overstappen van een kleiner RadarOpus pakket naar een van de grotere pakketten neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen. Zie boven de link nar de update prijslijst en alle beschikbare losse Add-On items. Bij een recent aangeschaft pakket geldt meestal slechts het prijsverschil om te upgraden. Bel (00-31)040-2521311 of  Email naar Rene Otter.

Overige acties & Modules

Actie: New Provings Bundle (34 remedies): Jason-Eric Huenecke special + other provings: see details

Actie: Boenninghausen Pocketboek - Allen editie & Polar analyse & Nederlands/Engelse versie: zie video

Actie: Boenninghausen Pocketboek - Heiner Frei editie & Polarity analyses & Nederlands/Engelse versie: zie video