RadarOpus
LutraVison - Homeopathic software & Books

RadarOpus informatie

Overzicht all pakketten (Nieuwe users)

RadarOpus komt met verschillende pakketten, aangepast aan iedere behoefte. Vanaf Kent repertorium, de Core Synthesis, de Essential Synthesis, of the Full Synthesis 2009: Murphy repertory, Boenninghausen Pocketbook, en het 17 Small Repertory package: Boger-Boenninghausen, Clarke clinical rep, Boericke rep, Boger Syn Key, Phatak rep en nog veel meer.

- Vergelijk details van pakketten
- Bekijk prijslijst nieuwe pakketten
- Bekijk overzicht van alle losse AddOn items
- Update prijslijst voor een oud pakket

Volledig gratis 60 dagen volledige uitprobeer-pakket beschikbaar. Of vraag meer info

Alle pakketten bevatten naast een repertorium, enkele of een grote hoeveelheid MM's, opslaan van klemborden of een uitvoerig patiëntenbestand. Bladeren, zoeken op trefwoorden, remedies zoeken en vergelijken. Er zijn veel losse opties en uitbreidingen beschikbaar. Stel het ideale pakket samen of voeg later onderdelen toe. Bekijk het totaal overzicht van pakketten, voor advies bel of email.

Nederlands + Engels

Vanaf 26 Sept beschikbaar de volledig tweetalige versies van het repertorium (Nederlands en Engels): Zoeken op beide talen mogelijk: In het Nederlands (+ Engels) zijn beschikbaar:...
 - Kent repertorium - nederlands
 - Bönninhausen Pocketbook repertory - nederlands
 - Essential Synthesis - nederlands
 - Volledige Synthesis - nederlands:  Bekijk de video.

Voor dieren: Veehouders & Dierenliefhebbers

In samenwerking met dierenarts Liesbeth Ellinger is er een pakket samengesteld voor de veehouder of dierenliefhebber dat bestaat uit: Het cursusboek Homeopathie voor Veehouders*; Het volledige Kent repertorium (Nederlands + Engels); Enige Materia Medica (Homeopathische geneesmiddelen beschrijving) in het Nederlands en Engels.
* Het cursusboek veehouders bevat ook informatie die voor dieren in het algemeen bruikbaar is.
Tip: Om het repertorium echt goed te leren kennen bestaat er een zeer goed oefeningenboek van Arjen Pasma "Practice Makes Perfect", in de loop van dit jaar komt er ook een Veterinaire versie.  Tijdelijk niet beschikbaar met de Nederlendse Boericke/Phatak, vraag info

Voor Verloskundigen

Dit pakket is speciaal voor de verloskundige die naast het leren van enkele veelvoorkomende remedies, ook echt wil kunnen ingrijpen bij de meest uiteenlopende situaties. Het pakket is samengesteld in samenwerking met klassiek homeopaat Ries IJsseldijk en zijn dochter Pernille die verloskundige is. Het pakket bestaat uit: het cursusboek Homeopathie voor  Zwangerschap, Bevalling en baby. Het volledige Kent repertorium (Nederlands + Engels); Enige Materia Medica (beschrijvingen van homeopathische geneesmiddelen) in het Nederlands en Engels, met verder nog enkele ander titels met homeopathischTip:  verloskundige onderwerpen.
Tijdelijk niet beschikbaar met de Nederlendse Boericke/Phatak, vraag info
Tip: Om het repertorium echt goed te leren kennen bestaat er een zeer goed oefeningenboek van Arjen Pasma "Practice Makes Perfect".

Losse titels en library's (Add-On lijst)

- Bekijk de lijst met de grote hoeveelheid losse "AddOn" titels die aan de meeste pakketten kunnen worden toegevoegd.
  Er zijn ook Library boekpakketten beschikbaar die stapsgewijs uit te bereiden zijn.
- Er zijn verschillende Nederlandstalige boeken beschikbaar en bekijk het Nederlandse boekenpakket: (meer info volgt).

Updates & Upgrades

Uw huidige RadarClassic of RadarOpus Updaten: bekijk de updateprijslijst.
Of neem contact op voor advies: bel (0031)- (0)40-2521311 of email.

Upgrades: van kleiner naar een grotere pakket

Zou u willen overstappen van een kleiner RadarOpus pakket naar een van de grotere pakketten neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen. Bij niet de oude pakketten betreft het slechts het prijsverschil. Bel (00-31)040-2521311, of Email naar Rene Otter.