RadarOpus
LutraVison - Homeopathic software & Books

Het Synthesis repertorium: Nederlands & Engels

Vanaf 27 Sept 2017 is het volledig tweetalige Synthesis repertorium beschikbaar: "Engels + Nederlands" of "Nederlands + Engels".
Het is mogelijk om gewoon in het Engels te blijven werken, maar bij twijfel over een betekenis zet dan de vertaling aan. Of werk gewoon in het Engels, maar als je even een woord vergeten bent is het mogelijk om op een Nederlands trefwoord te zoeken en de Engelse rubrieken worden gevonden.

Het is een kwalitatief hoogwaardige vertaling, met zeer veel controle in de oorspronkelijke materia medica bronnen. Met als resultaat dat er veel verbeteringen en correcties zijn gemaakt in het origineel.
Rubrieken hebben ook veel extra Nederlandse synoniemen zodat met trefwoord zoeken, zo veel mogelijk gevonden wordt. Bijvoorbeeld zoek op het Nederlands "Oorsuizen" en gevonden zal worden  "Ear - Noises; in the".

RadarOpus user kunnen een tijdelijk 30-dagen uitprobeerversie aanvragen

Bekijk de tutorial video

Bekijk de handleiding

Het Boenninghausen Pocketbook repertorium: Nederlands & Engels

Zowel de Allen editie als de Heiner Frei editie van het Boenninghausen Pocketbook Repertorium kan volledig tweetalig worden getoond: Engles & Nederlands. Bladeren en zoeken op trefwoorden beide talen mogelijk.
Voor het Pocketbook repertorium bestaat er ook de mogelijkheid om Polar analyse te doen. De Heiner Frei versie is een door hem gecertificeerde editie met al zijn aanvullingen en correcties.

Bekijk de pagina RadarOpus Pakketten voor prijzen

Actie: Vraag naar de tijdelijke introductiekorting!

Wat users zeggen

- Kort samengevat, echt geweldig deze Nederlandse vertaling van Synthesis  (Etienne Vandekerkhoven Belgie.)