RadarOpus
LutraVison - Homeopathic software & Books

Tarieven

Eerste consult: (ca. 1½ uur) € 75
Dit is meestal inclusief een kort follow up contact (per email of telefoon) na 10 dagen en na 21 dagen.
Vervolgconsult: € 45
Kort consult voor acute klacht: € 45
Herhalingsrecept: € 25
Weekendtarief is €10 extra 
Betaling à contant of per bank binnen 14 dagen.

Annuleren van een afspraak 24 - 48 uur van te voren
Een afspraak verzetten of annuleren dient ten minste 48 uur van te voren gedaan te zijn bij een weekend , en ten minste 24 uur bij een weekdag anders wordt de consultprijs geheel of gedeeltelijk in rekening gebracht.
Bij niet verschijnen zonder kennisgeving wordt de consultprijs geheel in rekening gebracht.
Dit beleid hanteer ik omdat ik uw casus een dag van te voren voorbereid en er bij te laat afzeggen geen andere patiënt ingepland kan worden. Afzeggen kan telefonisch, door het inspreken van het antwoordapparaat of via e-mail.

Vergoedingen homeopathie
Als lid van de NVKH worden consulten door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed.
Meestal dient u aanvullend verzekerd te zijn. Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet nodig om het vergoed te krijgen.
Geen 385 euro eigen risico
Graag wil ik u erop wijzen dat het eigen risico van 385 euro van uw zorgverzekering alléén enkele zaken uit het basispakket betreft, en niet de aanvullende verzekering. Dit betekent dus dat u voor een homeopathische behandeling niet de eerste 385 euro zelf hoeft te betalen.
NVKH geregistreerd
U krijgt een nota voor uw verzekering mee waarop mijn registratie nummer van de NVKH vermeld staat (07-0287). De Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopathie is de beroepsvereniging die toeziet op een professionele uitvoering van het beroep klassiek homeopaat.
Zie verder op de pagina Vergoeding