RadarOpus
LutraVison - Homeopathic software & Books

RadarOpus Mini met KENT Repertorium & H.C. Allen Sleutelsymptomen

Het RadarOpus Mini pakket met het Kent repertorium (engels) in combinatie met de Nederlandstalige Allen Sleutelsymptomen & Karakteristieken is een ideaal pakket om mee te beginnen.

  • Volledig geschikt voor de cursus van Dr Fons Vanden Berghe aan de Levenschool "Homeopathie voor Plant, Dier & Zelfhulp"
  • Naast het Repertorium van Kent* (Engels) en de Allen Sleutelsymptomen (Nederlands), bevat het pakket nog 21 andere titels.
  • Het pakket bevat 1 rubrieksklembord, kan onbeperkt rubrieken opnemen, bladeren, zoeken op trefwoorden en op een remedie zoeken.
  • Ideaal om een casus mee uit te werken, verschillende combinaties van rubrieken te proberen met rubriekintensiteit, lees snel de materia medica na van de top-scorende middelen.

Bekijk de folder van het Kent Mini pakket + de Nederlandse H.C. Allen Sleutelsymptomen
Prijs slechts 259 € incl btw. 
Prijs zonder de Nederlandse H.C. Allen Sleutelsymptomomen slechts 230 € incl btw

RadarOpusAllenKarakteristieken70
RadarOpusAllenKarakteristieken70
RadarOpusKentRepertory70
RadarOpusKentRepertory70
RadarOpusKentRepInsect70
RadarOpusKentRepInsect70

(*) In het Kent repertorium zijn alle rubrieken en remedies aanwezig zoals in het papieren boek, met uitzondering van de lege rubrieken (synoniemen) die verwijzen naar de rubriek met remedies. Met de Mini versie van RadarOpus kan men onbeperkt rubrieken opnemen in 1 klembord en repertoriseren. Behalve snel bladeren naar de rubrieken die men weet te vinden kan ook op een of meer trefwoorden worden gezocht. Hierdoor kan men snel alle rubrieken vinden die meer verstopt staan in het repertorium. Bijvoorbeeld zoeken op het woord "insect" toont snel 15 rubrieken die 'verstopt staan' in Kent's repertorium.
Het pakket komt als download en op één computer te installeren. Bij aanschaf van een andere computer kan het pakket worden afgemeld en weer op de andere computer worden geïnstalleerd.